2 Mart 2013 Cumartesi

BİR YERDEN BAŞLAMAK GEREK


Bu büstiyer ve kloş eteği arkadaşımın düğünü için dikmiştik annemle . O zamanlar dikiş makinam yoktu ve annemin evindeki eski tip ayaklı makina ile ona diktirmiştim. Zor olmuştu , baya bir eksiği var aslında .Büstiyerin boyu fazla uzun olmuş bir de benim göbeğin maşallahı var:)
  Bu arada fotoğraflar  kötü görünüyor kusuruma bakmazsınız umarım.

12 yorum:

  1. Şaka mı elde mi dikildi bu? Süper. :) Ben makinada zorlanıyorum. Bloğunu yeni buldum. Hiç gezmeden izlemeye alacağım. Elde böyle dikiş diken kesin döktürüyordur iyorum.... Ve baktım ki bu ilk yazınmış. Hoşgeldin... Acaba kelime düzenlemeyi kaldırsan mı? Böyle çok zor oluyor. :(

    YanıtlaSil
  2. eski makineler kötü dikmiyor aslında ama sesleri bir felaket :))
    neyse artık kendi makinen olduğuna göre nicelerini yaparsın artık...

    YanıtlaSil
  3. suhuba ; elde kişmemiştik ama elde diksem belki daha kolay olurdu.Annemin makinasında fermuar ayağı yoktu onu elde diktim sadece.
    X madame; Kendi makinamı aldım aslında bayağı da birşeyler diktim. Artık yavaş yavaş yayınlarım. Aslında herkes o kadar güzel şeyler dikiyor ki cesaret edemiyorum:)

    YanıtlaSil
  4. herkesten hiçbir farkın yok inan...
    tabi bu işin eğitimini almışlar hariç :) bende çok cesaretsizim ve diktiğim çok şey olsada yayınlamaya çekiniyorum, utanıyorum. her yeni bir dikişte bir şey daha öğreniyor insan kendi kendine. ve yayınladıkça gelen yorumlardanda faydalı bilgiler edinebiliyorsun.

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle haklısın x madame , blog açmak bunun için de çok büyük avantaj,seninle aynı yoldan geçmiş daha deneyimlilerden fikir almak.

    YanıtlaSil
  6. harika bence
    elde dikmeye göre
    ve yakışmış özelliklede açık ten rengine bu ton yakışmış..

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim.ama ufak bir yanlış anlama oldu sanırım:) elde dikmedik,eski tip pedallı makinayla annem dikti.
    Bu arada teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  8. harika olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim yasemin hanım.Ben de sizin çantalarıınızı çok beğeniyorum, gerçekten çok başarılıısınız bu konuda.Sessiz seyircilerinizdendim artık tescilli oldum:)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba ben geldim canım,
    Daha önceden diktiğin bustiyerde ufak tefek hatalar olabilir kimse annesinin karnında öğrenmedi dike dike daha iyisi olacaktır. Yeter ki merakın ve azmin olsun canım. Öyle güzel bloglar var ki herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Onlardan yararlanabilirsin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Hoşgeldiiiiin Necla Şölen:)
    ( sadece Necla desemsıkıntı olur mu?)
    Bloglardan o kadar faydalandım ki anlatamam.Aslında bu blogu da ondan açtım hem başkalarını rahat takip etmek, hem de fikirlerini almak için.

    YanıtlaSil
  12. Tabi ki Necla diyebilirsin canım:)

    YanıtlaSil