29 Ağustos 2013 Perşembe

ÇİÇEKLİ ETEĞİM ve MİNİK ETEKLER

Ne kadar zaman geçmiş diktiklerimi paylaşmayalı. Aslında çok fazla şey de dikmedim yaz başından bu yana .Eteğin kumaşı  Tarsus'a gittiğimde aldıklarımdan, ama ufak bir hatası var .Kumaşı yanlış yönden kesmişim. Boyu en , eni boy olmuş:)
 
Bu da eteğimin  askıdaki hali. Geçen gece denedim acaba içine hala girebiliyor muyum diye. Neyse ki henüz o kadar kilo almamışım.Üstümdeki bluzu da ben diktim ama tam görünmüyor.Onu da bir dahaki sefere artık.

 
 
 
 

Bu acemi işleri de evdeki artan kumaşlardan.Baktım atmaya kıyamıyorum.Bir dikdörtgen yapıp lastiği geçirdim bitti gitti.
 



8 yorum:

  1. Mimişti etekler çok şeker senn etek de çok hoş olmuş cnm

    YanıtlaSil
  2. Sevgili antigoneve burcu teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Bebek haberine cok sevindim,görür görmez de yorum yazmıştım aslında.Son zamanlarda gönderdiğim yorumlar ulaşmıyor:(Birkaç kişiye daha yorum yazdım görünmüyor .Hayirli olsun,huzur ve bereket getirsin bebeğiniz.Yeni doğmuş bebek kadar guzel birsey yok bu dünyada:))

    YanıtlaSil
  4. Bebek haberine cok sevindim,görür görmez de yorum yazmıştım aslında.Son zamanlarda gönderdiğim yorumlar ulaşmıyor:(Birkaç kişiye daha yorum yazdım görünmüyor .Hayirli olsun,huzur ve bereket getirsin bebeğiniz.Yeni doğmuş bebek kadar guzel birsey yok bu dünyada:))

    YanıtlaSil
  5. Sağol Rabia.Biz de heyecanla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel şeyler dikmişsiniz elinize
    sağlık.Bloğumu takibe almışsınız,hoşgeldiniz... http://benbuara.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Hoşbuldum Zübeyde hanım.Sanırım baharın elleri bloğunun etkinliğinde gördüm bloğunuzu.Özellikle dikiş bloglarını takip etmeyi seviyorum.

    YanıtlaSil