1 Ağustos 2013 Perşembe

DÖNDÜM SANIRIM

Uzun zaman olmuş birşeyler yazmayalı paylaşmayalı .Bu süre zarfında kah sizleri sessiz srdasız takip etti kah hiç uğramadım klavye başına.
Ne mi yaptım bu arada ?Aslında çok fazla bir şey yaptım sayılmaz dikiş namına da çok  verimli sayılmam.Birkaç  parça dışında dikiş makinasına yanaşmadım pek.
Ama ben ve eşim açısından sevindirici birşeyler var şu aralar. HAMİLEYİM:). Neyse ki bir iki ufak pürüz dışında sıkıntı yaşamadım.Umarım bundan sonra da olmaz.Gerçi bugün ikili test için kan verdim,umarım bunda da bir sorun çıkmayacak.
Bu arada tatili  mi de aksatmadım.Bir karecik fotoğraf  yükleyeceğim şimdilik.
Bu plaj elbisesini tatilden önce dikmiştim.Çok basit şekilde makine lastiği geçtim oldu bitti.Ama sanırım bir sıra daha geçmeliymişim.

11 yorum:

  1. Çok güzel. Allah sağlıklı ailesine ve vatana hayırlı çocuk doğurmayı nasip etsin:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba
    tarhana yapmak için en uygun zaman ağustos eylüldür gölgede rahatca kurutabilirsiniz.Bu arada bebiş hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah allah sağlıkla doğmayı rahatça doğurmayı nasip eder :) Blogunuzu takibe aldım banada beklerim gizzgiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. SİZİN ADINIZA SEVİNDİM. ELİNE SAĞLIKLI ŞEKİLDE KAVUŞUR İNŞ.

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese.
    Hande hanım çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. püfür püfür bir elbise .güle güle kullan .lastik idare eder gibi geldi bana .yinede çok güzel .iyi günlerde giy

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar;
    Hayırlı uğurlu olur inşallah :)
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    85. takipçiniz benim.
    Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://http://whiteglaze.blogspot.com/2013/08/beyaz-srn-buyuk-cekilisi.html
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
  8. Herkese çok teşekkürler bayanlar:) White glaze ve gizem biraz geç oldu ama ben de iadeyi ziyarette bulundum bloglarınıza.

    YanıtlaSil
  9. Hoş geldiniz, çok güzel olmuş diktiğiniz elbise ve kumaşı çok hoş mini çiçekli, bu tarz desenleri çok seviyorum. Ferah ve güzel bir model, güzel günlerde giyiniz. Tatil iyi gelmiştir dilerim:).

    YanıtlaSil
  10. Hoş buldum goooogoook:) .Gerçi döndüm dedim ama pek dönemedim.Yaz başından beri diktiğim birkaç parça var ama fotoğraf çekip yayınlamak zor geliyor.(tembel miyim neyim).Çok teşekkür ederim tatil iyiydi,güzeldi,ama çabuk bitti işte:)

    YanıtlaSil