5 Kasım 2013 Salı

NORMAL KALIBIN HAMİLE BLUZUNA DÖNÜŞÜMÜ

Bu sıralar çok ciddi bir  BEN NE GİYECEĞİM ŞİMDİ sendromu yaşıyorum.Burda dergisinin sadece bir sayısında hamile kıyafetleri var.Orda da tek bir kalıbı döndürüp bir elbise yapmışlar bir bluz .Durum bu olunca ben de başımın çaresine bakıyorum .Baha önce burada diktiğim bluzu uyarladım.

Elimden geldiğince anlatmaya çalışayım. Kalıptaki bel çizgisinden yaklaşık 10 cm aşağıdan itibaren bir 20 cm lik bölüme büzdürme işlemi uyguladım:) Tabi bunu sadece ön kısma uyguladım.Sonuç ta bu oldu işte:)
Şimdi planlarım arasında  Kendin Dik blogunun sahibesi sevgili İrem hanımın dikmiş olduğu puantiyeli  bluz var. O zaten kalıbı revize ederek dikmiş. Bende 2.Revizyonu yapıcam kısmetse:)

15 yorum:

  1. çok güzel olmuş canım.aynı sıkıntıları yaşıyorum. pembe renk hayranıyım ayrıca çok sevdim. ben inatla evdeki 2 bluzla idare etmeye karar verdim:)))forma oldu resmen:)))

    YanıtlaSil
  2. Mahalesef bende de durum aynı.Ama okula gidince olmuyor mahalesef.Lise öğrencilerini tahmin edersin ,tepeden tırnağa süzüyorlar insanı :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş güle güle giyin, bende de çizgili penye var model uyduramamıştım kalıp güzel görünüyor... Burdanın geçmiş aylarındaydı sanırım belden büzgülü değişik modelleri vardı çok güzel hamile kıyafetleri olabilir.

    YanıtlaSil
  4. Bende bu kalıptan bluz yaptım kendime. Tabiki normal beden çalıştım. Ama model çok güzel ve değişik şeyler yapmaya elverişli :) Seninkide çok şık olmuş :))

    YanıtlaSil
  5. Allah kolaylık versin sana da, aynı sorun bende de var her gün ne giysem derdi. Ders mi anlatıyoruz podyuma mı çıkıyoruz belli değil. Ama suç bizde çocukları alıştırdık bizi şık görmelerine e şimdi de bakarlar hoca ne giymiş bugün diye :)

    YanıtlaSil
  6. bravo size gerçekten, çok başarılı. güle güle giyinin.

    YanıtlaSil
  7. cok guzel olmus ellrinize saglik gule gule giyin. Hamile degilim ama oldugumda mutlaka denicem :)

    YanıtlaSil
  8. Sağol Aner.O zaman dilediğin zaman darısı başına diyeyeim:)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Güzel günlerde giyin inşallah.

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler solmaz hanım.

    YanıtlaSil
  11. Great post!
    Follow each other?
    I'm a beginning fashion blogger check out my blog www.shawsy.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Hoşbuldum BGSTİLsiz e hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil
  13. Sizin yorumunuzu da merakla bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  14. Çok mantıklı elinize sağlık bende normal bir bluzu hamile bluzuna çevirmeyi düşünüyorum ama bu modelde değil a pili bi model olacak inşallah :-)

    YanıtlaSil