5 Nisan 2016 Salı

YAZA HAZIRLIK

Merhabalar.  Benim için zor bir çalışma oldu bu yelek. Bu aralar hep boyumdan büyük  işlere kalıyorum sanırım.  Arkadaşıma yelek dikmeye çalıştım.  Erkek Ceket yakası ( öyle deniyordu herhalde) daha önce hiç dikmiştim . Yalanı dönüş  kısmında pek başarılı olamadım.  Dışarıdan iç dikiş iplikleri görünüyor umarım giyildikce sorun yaratmaz.
Bu arada çaktırmadan da Merhaba demişim size gelinlikle . 


Bu da yeni uğradım
 Daha once  de dikmiştim aynı modeli  ama Şile bezinden pek verim alamadım,daha doğrusu birkaç hatadan dolayi dışarda giyilmeye uygun olmadı.  Dikmek isteyen varsa biraz daha uzun kesin . Çünkü benimki kısa oldu. Aynı zamanda da biraz geniş.  Hem kısa hem geniş olunca sevmedim 
 Bakalim bu nasıl olacak. Nervür bayağı zorladı beni. 

Bu da arka yakan bir parçası.  Her bir parçadan 3 nervür var . Toplamda 12 tane ama bana yetti. Daha fazlasını yapabilen canı  gönülden tebrik ediyorum.

2 yorum:

  1. Yelek cok cok güzel olmuş,ellerine saģlık canım..Geçen yıl bu bluz kalıbıyla ben de 2 bluz dikmistim..hatta beyaz olanı paylaşmıştım..dikerken zorluyor belki ama hoş bir model..İnşallah bu kez içine siner senin de..sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Zaten sizin diktiğinizi de görünce kararım kesinleşti.sizinki çok güzel olmuştu. Model biraz nostaljik ama yakayı iptal edince modernleşti bence.

    YanıtlaSil