21 Mart 2013 Perşembe

BAYKUŞ

Baykuşlu penye kumaşımdan bu modeli diktin dün ama sonuç pek hoşuuma gitmedi.Kumaş çok yumuşak, belki ondandır, bilemedim.
 
 
 
 Sanırım blog açmaya niyetlenen herkes fotoğrafçılık dersi almalı:)


5 yorum:

  1. Çok hoş olmuş. Ellerine sağlık. Kalıbı güzel oturmuş üzerine. Tabi değişiklik yapmadıysan bu arada model hangi ayda ve numarasını hatırlayamadım :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim suhuba, kalıp şubat 2013 model 127 (36 beden)

    YanıtlaSil
  3. siyah renkli kıyafetler fotoğrafta hiç modeli göstermiyor neyazıkki o yüzden modelini algılayamıyorum ama o modeli biliyorum birkaç gün önce başkasında görmüştüm ve çok beğenmiştim hatta şubat sayım olmadığı içinde çok üzülmüştüm. model çok güzel, sonuç hoşuma gitmedi demişsin ama eminim seninkide çok güzel olmuştur. belki hem rengi koyu hemde desenli olduğundan ötürü modeli göstermemiştir. bence açık renk ve düz renk ile tekrar dene çünkü model çok güzel keşke u kalıp bendede olsaydı :(

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim sevgili x madame.Modeli ilk gördüğümde ben de kesin dikmeliyim bunu dedim.Kumaş konusunda haklısın ama sanırım daha önce de bahsetmiştim burada öyle pek güzel ve eğlenceli kumaşlar yok.Bir de ben kumaş model uyumu konusunda çok iyi değilim:)

    YanıtlaSil
  5. bu modeli bende çok beğenmiştim fırsat bulursam dikicem canım çok güzel olmuş ellerine sağlık..
    sevgiler..

    YanıtlaSil