10 Nisan 2013 Çarşamba

LACİVERT ELBİSE BİTTİ

Geçen hafta başladığım elbisem nihayet bitti.İşten geldikten sonra yorgun oluyorum.Neyse ki cuma günü de dersim yok 3 gün tatil yapıyorum:) O arada da dikiş dikmeye çalışıyorum.
 
Bu da arkadan görünümü .Kalıpta arkası da ön gibi yuvarlaktı ama ben ön çok kapalı olunca arkadan dekolte vereyim dedim:)

17 yorum:

  1. Bayıldım. Ne hoş olmuş. Kalıbı ne güzel oturmuş üstüne. Kalıbı daraltma oynama yaptın mı merak ettim. Dikesim geldi. ellerine sağlık. Çok yakışmış.Dekolte ayrı bir güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler canım.Kumaşı paylaştığımda çok kararsızdım.Ta kii elbise bitene kadar.Ancak o zaman 'tamam oldu ' dedim.Gerçi bu her diktiğim şeyde oluyor.
    Prova yaparken olmayacak çok kötü diyorum ama sonrasında içime siniyor:)

    YanıtlaSil
  3. Ellerine saglik cok guzel olmus güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık canım çok güzel olmuş sırtı üçgen yapman ayrı güzel olmuş
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Evet kumaşı hatırladım fakat böyle bir renk olduğunu tahmin etmemiştim hakikaten ben daha siyah tonlarında snamıştım ama lacivertmiş :) Çok güzel bir elbise olmuş güle güle kullan.. Fotoğrafı çeken kişi de kadraa gölgesiyle girmeyi başarmış haha :)

    YanıtlaSil
  6. Yani kalıpla hiç oynamadın. Daraltma vs yapmadın değil mi?
    Ayrıca öğrenene kadar öyle olacağız. Deneyip deneyip çözeceğiz :)

    YanıtlaSil
  7. Suhuba ben alt benimalt beden 38 üst ise 36 .Kalıbı 28 çıkardım üst bedende daraltma yaptım sadece.Yorumunun o kısmını atlamışım kusuruma bakma:)
    Şenay teşekkür ederim fotoğrafı eşim çekti sağolsun kameraları hiç sevmez:)
    Ona gömlek dikmiştim ,beni ne zaman çekeceksin diyor:)
    Esma teşekkür ederim.
    İpek hoş geldin.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. 38 demek istedim yani:)Post hazırlarken de yorum yazarken de kelimelere hiç bikkat etmiyorum.Bir de öğretmen olucam:)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba;

    ben nasıl olmuş da senin bloğunu keşfetmemişim daha önce. İzleyicim olduğunda gördüm bloğu ve çok beğendim yaptıklarını. Bol bol görüşmek üzere :)))

    izlediğin için de teşekkür ederim canım :)

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Cok guzel olmus, size de cok yakismis dogrusu. Sevgiler,
    Esra

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ederim Esra.

    YanıtlaSil
  13. çok beğendim elbisenizi, ellerinize sağlık. iyi günlerde giyin. hangi model olduğunu da belirtmeniz mümkünmü acaba? yaptıklarınızı çok beğendim. sizi zevkle izlemeye başladım. güzel paylaşımlarınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. Sevgili benim dünyam.Elbisenin kalıbı 2012 eylül sayısındaki kapak modeli numarası da 108 .Şimdiden kolay gelsin.Bu arada beğenmenize çok sevindim, her zxaman beklerim:)

    YanıtlaSil