7 Mayıs 2013 Salı

Bir önceki postumda yayınladığım kumaşları diktim.Bu büstiyerimKalıbı 36 bedenden çıkardım ama üst kısımlarda askılar kısaltmam gerekti.
Bir de göğüs kısmını  kalp yaka yapmadım günlük hayatta giymek istiyorum çünkü.Kumaşık çok ince olduğundan mecburen astar çalıştım ama pek başarılı oldum sayılmaz.

 Ben ve Basenlerim:)
 
 Bu da diğer kumaşım.Günlük birşey yapmak istedim ama biraz demode mi oldu ne oldu bilmiyorum pek içime sinmedi.İdare ederim artık.


 

9 yorum:

  1. bence ikisi de çok güzel olmuş pınarcım, güle güle giy :)


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim semra.büstiyeri biraz daha uzatmam gerekiyordu ama artık bir dahakine:)

    YanıtlaSil
  3. bence de gayet güzeller.. kumaş ince olunca hem kumaşı hem astarı telalayınca daha tok oluyor büstiyer.. güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  4. Büstiyere bayıldım. Üzerine çok hoş oturmuş. Başka kumaşla yeniden yapmalısın. Çok güzel. Kendine haksızlık etme. Bayağı değiştirmişsin kalıbı. Öndeki birleştirme kısmını tek yapmışsın mesela. Peki üzerine böyle oturmasına rağmen nasıl giyiyorsun? Fermuarsız yani :)

    YanıtlaSil
  5. bence ikisi de çok hoş olmuş. sadece etek uçlarının aşağı doğru genişlemesi gözümü rahatsız etti biraz. oralardan azıcık içeri girsen üzerine tam oturacaklar sanki. naçizane :))

    YanıtlaSil
  6. Jasea astarı telalamak iyi fikirmiş.teşekkür ederim:)
    Suhuba ;simartıyorsun beni:)bu gece mersine gidiyorum.Tarsusa daha doğrusu.Orada bulabilirsem daha güzel kumaşlar alıcam.Fermuara gelince aslında niyetim fermuar takmaktı ama gerek kalmadı rahatça giyiliyor.
    Antigone; evet benim de gözüme takıldı,teşekkü ederim:)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. çok güzel gerçekten siteni çok beğeniyorum harika bir siten var senin üzerinde hepsi çok güzel duruyor canım

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkür melissa:)

    YanıtlaSil