26 Mart 2014 Çarşamba

PANTOLON DİKİYORUZ. ( BECEREBİLİRSEM TABİ:)

                    Dikiş dersi bloğunun sahibesi çiğdem hanımın etkinliğini duymayan kaldıysa benden duysun. Dergideki pantolonu görünce bunu dikmeliyim demiştim birçok arkadaşım gibi.Bir de etkinlik olunca hızlandırıverdim çalışmaları.kATILMAK İSTEYENLER İÇİN TIK TIK
                   Kalıbı çıkardım 40 beden :) Sağolsun hamilelikten tam 10 kilo mirasım var.  gerçi bu sabah tartıda 66 yı gördüm ama hadi hayırlısı :)  Daha önceleri de  alt bedenim çok küçük sayılmaz dı ama 40 bedeni de görmemiştim hiç.

2 yorum:

  1. Bende aynı kalıpla katılacağım dikiş etkinliğine nasipse. fakat burda dergisinin kalıplarının uyumsuz olduğunu duydum bir çok blogger arkadaştan .Ben normalde 38-40 giyerim alt beden.Ama bu kalıpta 42 çıkıyor hesaplamama göre.Bakalım basene göre ölçü alınca bacaklar bol gelecekmi.deneyip göreceğiz :) Size de kolay gelsin bu arada .

    YanıtlaSil
  2. Canım ben 40 beden kesmiştim ama dikiş payını 2.5 cm verdim ve dikerken de 1.5 cm den diktim yani 42 beden oldu.Bugün fermuarını diktim .Yanları kaoattım ama bayağı düzeltme istiyor.Kısacası geniş dikimekte fayda var.

    YanıtlaSil