11 Nisan 2016 Pazartesi

YAZA TAM HIZ DEVAM

şu  anda dandini dandini  dastana, danalar girmiş bostan diye ninni söylüyorum . Kızım hala ayakta sallanarak uyuyor
 Daha dagrusu uyumuyor.  Ben de sallarken gel kızım yatağına gidelim dedim  o da tamam dedi. Önce masal denedim olmadı.  Aklıma ninni sevdiği geldi başladım . Şimdi uyuyor. ( bunu neden mi yazdım  : ninni söylerken  yazmak kolay oluyor  arada dandini yazarsan şaşırmayın. ) 
 Yaz çalışmaları devam ediyor tam gaz. Bu modelin Şile bezinden dikmiştim ama kumaş kalitesizdi sonucu sevmedim.
 Eski diktigim de dantel  kullanmıştım ama bunda aldığım dantel uygulayın beğenmedim ve dikmedim. Dikmek isteyenler i in model kısa uzatarak dilin derim ben.
 İnstagram fotosu bu da.
 Bir de kalıp her zamnki gibi büyük gibi geldi
 Zaten geniş bir model ama yaka kısmı biraz asagida durdu gibi  geldi bana. Aktel moda bloguna sahibesi hasibe hanim ( yanlışsa düzeltiniz ) da dikmiştim bunu ben kendinden ilham aldım bu arada.bakın burada

10 yorum:

  1. Çok şık İnstagramda görünce de bayılmıştım.. Harika görünüyor,güzel günlerde giyin Pınar Hanım. Bu kalıptan ben de çalışmayı istiyordum böyle görünce iyice heveslendim doğrusu fisto kumaş almışken niyetlensem mi:)) ?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba çok teşekkür ederim handan hanim. Fistoyla da çok güzel olur bence. Daha önce ben de hasibe hanimdan görüp ozenmistim bu modele bence siz de dikin. Kolay gelsin şimdiden

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ninni söyleyerek yazdığın belli :))) Süper yaaa sevdim ben bu işi ;)) Bu bluzu ben de çok beğenmiştim bakalım belki bu yaz için olur. Ellerine sağlık çok yakışmış :))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim aycan;) evet tekrar baktım da bayağı yanlış yazılan kelime var. Ama sadece ninni sebebiyle değil. Telefonun otomatik düzeltme sistemi yüzünden oluyor böyle . Model ile alakali yorumları İnstagram hesabıma var bakmak isterseniz.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim aycan;) evet tekrar baktım da bayağı yanlış yazılan kelime var. Ama sadece ninni sebebiyle değil. Telefonun otomatik düzeltme sistemi yüzünden oluyor böyle . Model ile alakali yorumları İnstagram hesabıma var bakmak isterseniz.

    YanıtlaSil
  7. Çok yakışmış Pınar'cım bluzun..Ellerine sağlık,güle güle giy inşallah..Bu arada doğru biliyorsun ismim Hasibe..Nedense benim de dergilerdeki güncel modellerden çok retro modeller dikkatimi çekiyor..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Benim de beğendiğim birkaç retro model var. Dergiyi aldığımda dikecegim modelleri belirliyorum kafamda. Uygun kumaş bulur bulmaz harekete geçireceğim

      Sil
  8. Güle güle giyin. Çok yakışmış bence

    YanıtlaSil