3 Nisan 2013 Çarşamba

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Yaşadığım yerde kumaş bulmanın zor olduğundan bahsetmiştim daha önce ,bulduklarım da pahalı.Geçen gün kumaşçıya gittim ve mevsimlik bluzlar dikebileceğim kumaş aradım ama çok seçenek çıkmadı karşıma.Ben de bu kumaştan 1.5 metre aldım(30 liraya mahalesef).Ama eve gelince bluz olmak için fazla desenli olduğuna karar verdim.Ben çok fazla desenden hoşlanmam kendimde ,yakışmadığını düşünüyorum açıkçası .
Çok uzattım galiba fikrinize ihtiyacım var ne yapabilirim bu kumaşı.Dokusu çok güzel ,satıcı %60 ipek dedi.


Kumaş tam olarak böyle görünüyor.








 İlk olarak  kahverengi elbiseyi yaparım dedim ama enin olamadım.

Alttaki mavi elbiseyi çok beğenmiştim ama bu kumaşa olur mu bilemedim.

Son olarak bende 2012 ocak ayından beri yayınlanan tüm burda dergileri mevcut.Oradan bir öneriye açığım:) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

7 yorum:

  1. Selam,
    Bence elbise olmalı sanaka tılıyorum. Ben olsam dokusu desenli olduğundan mümkünolduğunca düz, detaysız, sade bir model seçerdim diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. fiyatını yanlış mı görüyorum?
    hazır almak daha uyguna gelecek desene...
    nasıl tavsiye vereyim şimdi bu fiyatı görünce insan yanlış bir fikir vermeye korkar :)
    kumaşın güzelmiş ama kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    evet biraz pahalıymış kumaşın... kumaş kendisi hareketli elbisen sade bir model olmalı bence de. ilk resimdeki düz sade elbise olabilir, şimdiden kolay gelsin

    YanıtlaSil
  4. Suhuba gibi düşünüyorum ben de.Düz detaysiz sade bir model guzel olur.Bu dokuda kumaşların elbisesi cok guzel duruyor hele de küçük bedenlerde..Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim arkadaşlar.
    Suhuba bence de sence:)o zaman dantel elbisenin modelinden dikicem gibi görünüyor.
    X madame mahalesef yanlış görmüyorsun.Senin yayınladığın kumaşlarınla kıyaslayınca durum daha da vahim oluyor.Bundan sonra senden rica edeceğim zaten kumaşları, bunu aldığım zaman görmemişim senin yayınladıklarını.
    Rabia Betül öncelikle merhaba.Fikirlerin için teşekkürederim ama o kadar küüçük beden sayılmam:) Her zaman beklerim ben de şimdi senin bloguna gidiyorum.

    YanıtlaSil
  6. güzel yorumun beni çok mutlu etti teşekkürler :) Kumaşına gelince evet ucuz kumaş bulmak bencede çok zor bu yüzden bulunca kaçırmamak gerekir :)Ben olsam alttaki elbiseyi dikerim çünkü postlarından anladığım kadarıyla üst bedenin daha ince(36) ,bu avantajı 2. elbisede kullanabilirsin ister yatay ister dikey kullan ama düz model üst ve alt beden dengesizliğini ortaya çıkarır kendimden deneyimliyim :)

    YanıtlaSil
  7. Ust ve alt beden numaran bariz bir sekilde belli ise, 2. elbise favorin olmali, ama yok cok fark yok sadece 1 beden farkdiyorsa kesinlikle dantel olani yap derim. Ama kumasin %60 ipekmis, gomlekte cok chic olur bence. Hem dedigin kadarda desenli degil ve cizgileri dikine kullanirsan gomlek sahane olur:) Kolay gelsin

    YanıtlaSil